Cześć!

Osoby kreatywne, zaangażowane, komunikatywne, zorientowane na cel i z misją zmiany świata na lepsze: ZGŁASZAJCIE SIĘ.

Fundacja Garaż to zespół z pasją, chęcią do działania. Naszą misją jest mądre tworzenie. Chcemy zostawić po sobie trwały, istotny ślad. Rzucamy wyzwania, podważamy status quo. Zajmujemy się promowaniem przedsiębiorczości (więcej na: fundacjagaraz.pl).

Zrobiliśmy już trochę szumu, zaszczepiliśmy pomysły w głowach wielu osób, ale potrzebujemy Ciebie, abyś pomógł nam rozwinąć to działanie. Stąd poszukujemy przyszłych członków naszego zespołu – wolontariuszy.

Mówiąc szczerze, obecnie nie jesteśmy w stanie zapewnić Ci wynagrodzenia, stąd poszukujemy osób, które – tak jak my – podejmą się tej działalności w ramach wolontariatu, poświęcając trochę swojego prywatnego czasu pozapracowego dla ‘lepszej sprawy’.

Jeśli uważasz, że chcesz spróbować swoich sił z nami, prześlij proszę swoje CV korzystając
z formularza na stronie http://fundacjagaraz.pl/formularz-wolontariusze/

Prosimy, pamiętaj też o dołączeniu klauzuli rekrutacyjnej: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”

Postaramy się odezwać do Ciebie możliwie szybko, aby móc ustalić datę spotkania rekrutacyjnego. Życzymy powodzenia i mamy nadzieję, że do zobaczenia!