Z założenia Fundacja Garaż jest organizacją nastawioną na współpracę. Zajrzyj poniżej, żeby zobaczyć jaką współpracą jesteśmy w tej chwili najbardziej zainteresowani. Jeśli chciałbyś zgłosić się do nas skorzystaj z formularza kontaktowego.

Jeśli masz dla nas propozycję, której tutaj nie ujęliśmy, także napisz do nas.

Wolontariusze

Wszystko to co dzieje się w Fundacji Garaż odbywa się dzięki pracy wolontariuszy z jej zespołu. O szczególnie intensywnie poszukiwanych osobach informujemy na tej stronie, ale do zespołu Fundacji w każdej chwili mogą przystąpić także inne osoby – o ile tylko mają dość wolnego czasu i predyspozycje by angażować się w taką działalność.

Freelancerzy

Niezależnie od charakteru realizowanych w Fundacji projektów, pewne usługi będą zawsze w nich potrzebne. Dlatego Fundacja zbiera informacje o osobach, które są gotowe podjąć się określonych zadań.

Obecnie szczególnie zachęcamy i zapraszamy do przesyłania swoich ofert freelancerów z takich dziedzin jak:
– tworzenie grafiki reklamowej, na potrzeby stron www, aplikacji komputerowych i mobilnych,
– projektowanie przedmiotów użytkowych,
– programowanie w PHP, Java, pod iOS oraz tworzenie stron WWW w HTML5.

Inwestorzy

Z myślą o osobach zgłaszających się do Programu Fundacji Garaż poszukujemy także osób i instytucji gotowych włączyć się do projektów w roli inwestora.